FitbyFysio Sportfysiotherapie en sportmassage

Tarieven | Routebeschrijving | Afspraak maken
Wat is Sportmassage?
 
Blessurepreventie
Adres, telefoon, e-mail | Routebeschrijving | De praktijk | Rooster | Afspraak maken
 
 

Praktijk voor Sportfysiotherapie en sportmassage FitbyFysio

Welkom

Van harte welkom op de website van FitbyFysio Sportfysiotherapie en sportmassage..

U vindt op deze website meer informatie over onze dienstverlening.

 

Voor sporters en niet - sporters.

 

Mijn naam is Marcel van Burgsteden, Msc sportfysiotherapeut en sportmasseur.
Als geroutineerd, allround sporter kan ik u op het gebied van sportverzorging begeleiden in verschillende sportdisciplines. Zelf ben ik actief handballer geweest bij een eredivisie vereniging in Utrecht (Attila), heb ik competitie tennis gespeeld bij GLTB te Groningen en gevoetbald bij Oranje Nassau in Groningen.

Momenteel houd ik me meer bezig met duursporten, zoals halve en hele marathons, achtste en kwart triathlons en survivalruns.

Deze sporten hebben me in staat gesteld spieren in alle delen van het lichaam actief te gebruiken en blessures zelf te ervaren of van dicht bij te zien.

Deze ervaringen hebben me geholpen een goed inzicht te hebben in blessure preventie en sportverzorging.

Graag nodig ik u uit contact op te nemen voor een consult om samen te bekijken hoe u tot betere prestaties kunt komen door middel van een goede sportbegeleiding!

Bij een Msc Sportfysiotherapeut en NGS sportmasseur bent u altijd aan het juiste adres!!!

Afspraak maken

U kunt per mail of telefonisch een afspraak maken voor sportmassage. Standaard openingstijden zijn maandag en woensdagavond van 19:00 - 21:30.

Gediplomeerde masseurs

Ik ben gediplomeerd sportmasseur. Hierdoor hanteer ik de standaard van het NGS, het Nederlands Genootschap voor Sportmassage. Gediplomeerde masseurs bezitten het enige door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Nederland erkende diploma sportmassage.
--> lees meer

 
Cadeaubon
Gun ook een vriend, vriendin, familielid of collega een moment van persoonlijke aandacht voor zijn of haar lichaam. Een leuk cadeau om te geven: de sportmassage cadeaubon. Te besteden in onze praktijk! Voor elke waarde naar keuze te verkrijgen!

Onderzoek UMCG
Voor het Centrum voor Revalidatie Beatrixoord (UMCG) heeft FitbyFysio een onderzoek gedaan naar het gebruik van IMT-training bij hartfalen. Hier is een protocol uitgerold welke momenteel als pilot met succes draait.
--> lees meer

3e jaar Team4Mijl
Dit jaar gaat FitbyFysio het derde jaar in als deelnemer van de medische staf van Team 4 Mijl. Als Fysiotherapeut en Sportmasseur, worden atleten zoals Marit Dopheide (OS Londen 2012, 4x100 m estafette), Stefanie Bouma (4e op WK Duathlon 2011), Marieke Falkman (NK 5000m 2011) en andere topatleten op wekelijkse basis begeleid.--> lees meer

 

Versie: 25.07.2008 | Site Map | info@fitbyfysio.nl | �2008 FitbyFysio Sportmassage